HTML

LaKozmetika

Sziasztok! La Kozmetika blog-ot azzal a céllal indítottuk el, hogy saját véleményeinket, praktikáinkat veletek is megoszthassuk, és interaktívan tudjunk kommunikálni egymással a világhálón. Szeretnénk minnél több érdekes bejegyzésssel bővíteni a blogot, úgyhogy ha bármi elképzelésetek lenne ezzel kapcsolatosan, vagy kérdés, Írjatok! XoXo, Barbi és Gina

Friss topikok

Archívum

Smink, Testápolás, Hajápolás - Szépség határok nélkül!

2014.04.16. 16:03 Mr./ Mrs. Grey

Mézes-iszapos édesség a bőrödnek : Honey Bee Fürdőgolyó a Lush-tól !

Címkék: érzékeny bőr Lush Fürdőszoba Méz Fürdőgolyó rhassoul iszap

lush-bath-bomb-in-honey-bee-beauty365-pr.jpg

Honey Bee

 

Nyugtasd meg fájó, meggyötörd bőröd! Merülj bele egy mézes, aloe verás és rhassoul iszapos, enyhet adó fürdőbe.

Ennek a fürdőgolyónak ugyanolyan az illata, mint az It’s Raining Men tusfürdőnek és a Honey I Washed the Kids szappannak.

A rhassoul iszap, a méz és az aloe vera együttese a fürdőt intenzív bőrnyugtató hatásúvá teszi.

Fürdőgolyóink kézzel készülnek, ezért elereszthetjük a fantáziánkat és akár csíkosnak is tervezhetjük őket, hogy méhecskére emlékeztessenek – no például ez az, amit gépi gyártással nem lehetne megtenni. Minden egyes golyó egy kicsit másképp néz ki, hiszen egyesével, kézzel formázták őket. Noriko, aki feltalálta, még azt is szerette volna, hogy ennek a fürdőgolyónak szárnyai is legyenek, de azt gondoltuk, az már egy kicsit tényleg túlzás volna…

Forrás: www.lush.hu

LaKozmetika:

A Lush cosmetics fürdőgolyóit szinte nincs ember, aki ne ismerné még!
Aki egyszer kipróbálja, állandó kísértést fog érezni, hogy tovább próbálgassa a termékeket :)
A Honey Bee, ahogy a Lush ismertetőjében olvashattad, egy mézes-iszapos fürdőgolyó, a vízbe dobva pezsegve szétmálik, kellemes mézes- édes illattal árasztva el kicsiny fürdőszobád!

Kíváncsi vagy, hogy készül? Meglesheted itt:
https://www.youtube.com/watch?v=RcZXMw9DNIA

A Lush eme gyöngyszemét, azoknak ajánljuk, akik odavannak a mézes, rhassoul iszapos termékekért, illetve azoknak akiknek bőre érzékeny és elmerülnének egy kád nyugtató elixírben !

HoneyLoccitane.jpg

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakozmetika.blog.hu/api/trackback/id/tr836011494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karcz 2014.05.06. 19:42:03

Nagyon tetszett az előállításáról készült videó, ugyan nem rajongok a mézes dolgokért de a bőrnyugtató hatása lehet hogy befog vonzani a fogyasztók soraiba!

Mr./ Mrs. Grey 2014.05.06. 20:14:51

Kedves Karcz!
Örömmel hallom!
A Lush világában mindenki megtalálja a hozzá illő fürdőgolyót, biztos vagyok benne, hogy a Te nagy fürd"Ő"golyód is ott pihen a polcokon!
Ha már Lush, kifejezetten ajánlom az aduki babos izomlazító masszázs tömböt ;) :
www.lush.hu/shop/product/product/path/1008_164/id/13/test%C3%A1pol%C3%A1s-massz%C3%ADroz%C3%B3-test%C3%A1pol%C3%B3k-wiccy-magic-muscles
süti beállítások módosítása