HTML

LaKozmetika

Sziasztok! La Kozmetika blog-ot azzal a céllal indítottuk el, hogy saját véleményeinket, praktikáinkat veletek is megoszthassuk, és interaktívan tudjunk kommunikálni egymással a világhálón. Szeretnénk minnél több érdekes bejegyzésssel bővíteni a blogot, úgyhogy ha bármi elképzelésetek lenne ezzel kapcsolatosan, vagy kérdés, Írjatok! XoXo, Barbi és Gina

Friss topikok

Archívum

Smink, Testápolás, Hajápolás - Szépség határok nélkül!

2014.04.13. 15:47 Mr./ Mrs. Grey

R and B a LUSH-tól,a hajad imádni fogja és Te is :)

Címkék: hajápolás márkák Lush Kozmetika Fürdőszoba R and B

r&b lush.jpg

Vidám sláger a hajadnak – életre kelt és kiegyensúlyoz

Új élettel tölti meg a hajat és kiegyensúlyozza a fejbőrt. Hosszan tartó hidratálást nyújt minden száraz vagy göndör hajtípus számára.

Az R & B egy kicsit más, mint a többi hajápoló, mert ezt úgy lett tervezve, hogy nem kell kimosni, nyugodtan a hajadon hagyhatod. Olyan, mint egy archidratáló, csak éppen a hajad számára. A hatás elképesztő. Használd hajmosás után, vagy napközben bármikor, ha egy kicsit szeretnéd feldobni a hajad.

Ebben a készítményben rengeteg sűrű összetevőt halmoztak egybe, melyek a hajszálak hámsejtjeire simulva kondicionálják a hajat és rugalmasabbá, könnyebben fésülhetővé, kevésbé töredezővé teszik. A hatás többek között az avokádóvajnak, az olívaolajnak, a kókuszolajnak, a kupuazuvajnak és a kandelillaviasznak köszönhető. A fejbőr nyugtatása, hűsítése végett zabtej is van a készítménybe, sőt jojobaolaj is, mely kiváló bőrtápláló. Mindezt a csodás illóolajok koronázzák meg – például a babér és a narancsvirág kivonatával –, hiszen ezzel kettős hatást érhetünk el: ápoljuk a fejbőrt és trópusi illatot csempészünk a hajunkba.

Nem kell többé harcolnod göndör fürtjeid ellen, az R & B kibékít velük. Életet lehel a száraz hajba és megnyugtatja a fejbőrt a vegyszerek használata után.

Ez a terméket eredetileg a fekete bőrűek számára fejlesztették ki, mert az ő hajuk gyakran nagyon hajlamos a töredezésre. Ám minél többet tesztelte a LUSH, annál inkább bizonyossá vált, hogy hajtípustól függetlenül nagyon jó hatással van a rendkívül száraz és göndör hajra.

Így mindenkinek csak ajánlani tudjuk, akinek száraz a haja, és szeretné egy kicsit feldobni valamivel. Úgyhogy, kedves Tosin és Shakira, köszönjük, hogy feltaláltátok ezt a hajápolót, de bocs, már nem csak a tiétek!  :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakozmetika.blog.hu/api/trackback/id/tr206082266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása