HTML

LaKozmetika

Sziasztok! La Kozmetika blog-ot azzal a céllal indítottuk el, hogy saját véleményeinket, praktikáinkat veletek is megoszthassuk, és interaktívan tudjunk kommunikálni egymással a világhálón. Szeretnénk minnél több érdekes bejegyzésssel bővíteni a blogot, úgyhogy ha bármi elképzelésetek lenne ezzel kapcsolatosan, vagy kérdés, Írjatok! XoXo, Barbi és Gina

Friss topikok

Archívum

Smink, Testápolás, Hajápolás - Szépség határok nélkül!

2014.04.07. 10:00 Mr./ Mrs. Grey

Még mindig tarol a Garnier BB Kréme ! Neked is van?

Címkék: BB krém Smink Hidratáló Garnier Alapozó Fényvédő

garnier-bb-family-8313_1398758502.jpg_625x469

Garnier BB krém: 5 az 1-ben arcápoló

Ha arcápolásról van szó, a nők rengeteg különleges igényt támasztanak: hidratálni szeretnének, egységesíteni és ragyogóvá varázsolni arcbőrüket, elfedni a pirosságot és a szem alatti karikákat, valamint csökkenteni a ráncokat és védeni a bőrt az UV sugárzástól. A Miracle Skin Perfector új generációs arcápoló: BB krém. 5 az 1-ben technológiájával a mindennapi arcápolási rutint egyesíti, csupán egyetlen lépésben. Újszerű összetétele egyesíti az arcápolást egy könnyed alapozó hatásával az azonnali tökéletes eredményért. Spórolj időt a BB-vel: egyetlen mozdulattal hidratáld, egységesítsd és tedd ragyogóvá bőrödet!

A Garniernek pdig igaza van!
Ők voltak az elsők -  ha még emlékeztek másfél éve - akik piacra dobták a BB krémet, azaz a Blemish Balm-t , magyarosítva folt eltüntető balzsamot!
Voltak kétkedők, voltak azonnal megszeretők és elfogadők és votlak kiváról!

Én már több, mint egy éve használom szinte naponta teljes megelégedéssel!
Felvitel előtt megtisztítom az arcom, majd egyszerűen az ujjammal oszlatom el a krémet!

Alapvetően kevert bőröm van, a T vonalban zsírosodásra hajlamos!
A BB krém használatótól nem zsírosodik ki napközben úgy a bőröm, mint más alapozóktól, ha egy kicsit mattítani szeretném a bőröm, akkor az Essence mattító papírkáit használom! (Erről bővebben a következő cikkben olvashattok)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lakozmetika.blog.hu/api/trackback/id/tr286097927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszterin 2014.05.11. 16:38:32

nekem is van, és nagyon imádom :)

Mr./ Mrs. Grey 2014.05.13. 20:36:07

Örömmel halljuk, hogy Neked is bevált ! :)
süti beállítások módosítása