HTML

LaKozmetika

Sziasztok! La Kozmetika blog-ot azzal a céllal indítottuk el, hogy saját véleményeinket, praktikáinkat veletek is megoszthassuk, és interaktívan tudjunk kommunikálni egymással a világhálón. Szeretnénk minnél több érdekes bejegyzésssel bővíteni a blogot, úgyhogy ha bármi elképzelésetek lenne ezzel kapcsolatosan, vagy kérdés, Írjatok! XoXo, Barbi és Gina

Friss topikok

Archívum

Smink, Testápolás, Hajápolás - Szépség határok nélkül!

2014.04.22. 09:27 Mr./ Mrs. Grey

A Nagy Szempillaspirál Teszt! Íme a mi dobogósaink ! :)

Címkék: Teszt Smink Avon Max Factor Mascara Szempillaspirál Miss Sporty

1_adriana_lima_big_1398756639.jpg_648x648

NUMBER 1.  - SUPERCURLACIOUS MASCARA az AVONtól

Ezt ígéri az AVON:

Exkluzív Flex Multibenefit technológia a hihetetlenül ívelt szempillákért, mellyel tágra nyílt tekintetet varázsolhat. Ívelt formájú keféje növeli a pillák volumenét és ívelt szempillákat varázsol.

Búcsú a szempilla-göndörítőtől! Szempillaspirálunkkal pillái akár kétszeresen íveltebbek* lehetnek akár 12 órán át**.

Lehetséges? Igen! Az új SuperCulacious szempillaspirál a hihetetlenül ívelt szempillákért csodásan göndöríti a pillákat, ezáltal csábító pillantást varázsol.

  • akár 200%-kal íveltebb szempillák*
  • exkluzív formulája 12 órára** göndörré varázsolja a szempilláit
  • íves keféje csomók nélkül göndöríti a pilláit
  • tágra nyílt tekintet varázsol
  • nem pattogzik le, nem csomósodik

    Minket teljesen meggyőzött, hatalmas pilláink tettek tőle, teljes turbó hatás, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
    Ára megközelítőleg 1500 Ft

NUMBER 2. - XX Mascara Volume a Miss Sporty-tól

Ára: 899 Ft alatt

"Ennél olcsóbb spirált nehezen találsz, de az árához képest rendkívül jó minőségű. A keféje teljesen hagyományos, egyszerű használni. Erőteljes a színe, nem vastagít különösebben, de szépen hosszabbítja pillákat, még ha óriásiak nem is lesznek tőle. Hétköznapi viseletre tökéletes. Elég tartós, gyorsan szárad és könnyen lemosható. Jó és olcsó termék, igaz nem a legütősebb a teszteltek közül, de ha csak erre futja hó végén, tökéletes: abszolút megér 899 forintot."

Teljesen egyetértünk a Dívány cikkírójával!
Az olcsóság ebben az esetben abszolút nem megy a minőség rovására, bátran ajánljuk!

NUMBER 3. - Lash Extension Effect Waterproof a Max Factortól

Ára: 3500 - 4500 Ft

Ez bizony már egy jóval magasabb árkategóriás spirál, de aki szereti a Max Factort és elégedett a termékeivel, annak ezt is érdemes kipróbálnia!


"Krémes állaga van, nagyon könnyen kezelhető, de kicsit macerás, mert kétszer kell felkenni, hogy igazán érvényesüljön a hatása. Valóban vastagít és rendkívül hosszabbít, de az első időkben vigyázni kell vele, mert túl sok festéket vesz fel az ecset, és így összeragaszthatja a szempillákat. Sajnos, ha megdörzsöli a szemét, jó eséllyel elkeni, és a víz, illetve a könny sincs rá jó hatással, viszont cserébe legalább könnyen le lehet mosni akkor is, amikor tényleg meg akarunk szabadulni tőle. Az ára a ma piacon lévő márkás spirálok között zseniális, csak ajánlani tudom!" Írja Tuna Judit a Diványon!

 

Pár tipp a tökéletes szempillák eléréséhez

  1. A sminkelés legutolsó fázisa legyen a spirálozás.
  2. Mindig belülről kifele haladjon az ecsettel, azaz a szempilla tövénél kezdje a festést.
  3. Vagy egy fogkefével, vagy egy már használatban nem lévő (és jól kitisztított) szempillaspirál ecsettel fésülje át pilláit, hogy a rajta maradt púder, alapozó, szemhéjfesték vagy egyéb, oda nem illő dolog ne csomósítsa össze a pillákat.
  4. Ha nem hosszúak az alsó pillái, nem célszerű festeni őket (legalábbis nyáron, nagy melegben), mert hamarabb kreál mesterséges karikát a szemei alá.
  5. Lehet, hogy divatos, de egyáltalán nem biztos, hogy jól is áll a színes (kék, lila, piros, stb...) szempilla. Még szilveszterkor is érdemes óvatosan próbálkozni vele, ahogy a csillámos verzióval is jobb csak visszafogottan kísérletezni. Ha biztosra menne, a fekete és a barna diszkrét, ideális választás minden alkalomra.
  6. Mielőtt a második réteg festéket felviszi, várjon pár másodpercet, hogy legyen ideje a festéknek kicsit megszáradni, így nem ragadnak össze a pillák.
  7. Kézzel sose nyúljon a frissen festett pillákhoz ha összeragadnak, mert könnyen elkenheti a festéket. Inkább használjon kefét, vagy ha nincs, fogpiszkálót a pillák szétválasztásához.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lakozmetika.blog.hu/api/trackback/id/tr796097878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása